Тюнінг кузова автомобіля

Каталог автомобілів

Для довгої експлуатації кузова автомобіля потрібен ретельний тюнінг лакофарбового покриття або ЛКП. При такій роботі важливо підбирати потрібні автомобільні аксесуари, широко представлені на ринку.

Найнеобхіднішими вважаються поліролі, зроблені на силіконовій або восковій основі. У будь-якому випадку вони вважаються якісними – надійно захищають ЛКП авто від впливу дощу чи снігу протягом кількох днів.

Якщо потрібно ще більш повний захист кузова авто, то рекомендується його покривати полімерною плівкою. До лінійки бюджетних версій відносяться плівки на вінілової основі, що мають товщину до 0.1 мм і здатні ефективно служити за умов позитивної температури.

Але якщо авто експлуатується в зимовий час, то логічніше вибирати поліуретанові плівки завтовшки до 0.2 мм, здатні витримувати вплив не лише води та піску, а й навіть каміння. І поліуретанова плівка відмінно захищає ЛКП за мінусової температури.

Як бути щодо порогів? Для їх захисту знадобляться бризковики, які можна придбати на сайті
https://avtoshara.kiev.ua/cat/brizgoviki , що діляться на два субкласи – універсальні та фірмові. Перші цінні тим, що чудово підходять для більшості легкових авто і з легкістю встановлюються на пістони. Але другі гарантують кращий захист ЛКП, оскільки щільніше прилягають до посадкових місць і часто виготовляються з поліуретанової основи, цінною пластичністю та здатністю не ламатися за мінусових температур.

Захистити внутрішні частини порогів можна з використанням салонних накладок, які в наш час можна знайти не тільки зі сталевого сплаву, але й із пластику. У будь-якому випадку такі накладки відрізняються необхідною потужністю, коштують недорого і легко встановлюються на посадкові місця за допомогою клейового складу.

Якщо ще до цього додати салонне освітлення зі світлодіодів, встановлене знизу, то можна заздалегідь бути впевненим – вийде не тільки стильно і красиво, але також і безпечно – будь-яка людина, яка виходить із салону авто, буде бачити куди зробити крок.