Суперкар McLaren 765LT здивував забарвленням кузова

Авто Новинки

Особливістю спорткупе McLaren 765LT Strata Theme стало забарвлення кузова, нанесення якого займає 450 годин. Для створення авангардного малюнка із «стилізованих міських пейзажів, гоночної лівреї McLaren та виразної геометричної графіки» майстри MSO використовують фірмові відтінки помаранчевого Heritage Azores, червоного Heritage Memphis Red та чорного Bespoke Cherry Black.

Спочатку кузов суперкара забарвлюють помаранчевою фарбою, а потім капот покривають червоною, а крила – чорним. Переходи між квітами “маскують” нанесеними вручну “міськими пейзажами”. Відповідно до кольору переходу передні гальмівні супорти пофарбовані в червоний відтінок Volcano Red, задні – в помаранчевий Azores. Все це контрастує з чорним карбоновим дахом із вбудованим у заднє скління повітрозабірником, що направляє повітря до 4.0-літрового Twin-Turbo V8.

Відповідно, екстер’єру пропонують стилізувати і салон. Зокрема, у цього суперкара прикрашені вишивкою Strata і логотипом MSO підголовники сидінь і карбонові накладки на дверні пороги. Позначка «12 годин» на рульовому колесі та декоративні вставки за підкермовими пелюстками пофарбовані у червоний колір Memphis Red. Також графіку Strata пропонують нанести на ключі від автомобіля. Це триватиме ще 14 годин робочого часу. Від погодних «катаклізмів» стилізований McLaren 765LT захистить індивідуальний чохол.

Наклад купе McLaren 765LT обмежений 765 одиницями. Як стверджують у компанії, всі заплановані на 2020 рік автомобілі вже розпродано. Кожен із майбутніх власників заплатив за купе щонайменше 358 тисяч доларів США.