Купити авто в кредит можна нове або старе, головне вибрати компанію. Підкажемо плюси та мінуси напрямків

Каталог автомобилей

Ринок транспортних засобів неосяжний, тому купити авто в кредит можна різними методами. Хтось вибирає дилерський центр і хоче стати власником нової моделі відомого імпортного бренду, інші ж вибирають економію та оформлення уживаного варіанта у хорошому стані та з невеликим пробігом. Обидва напрями пропонують купити авто в кредит, а також виплачувати за машину в наступні місяці чи роки частинами. Структура продажу залишається однаковою – оплата стартового внеску, можливих комісій та підписання договору кредитування. Усі відсотки, комісії та внески описуються заздалегідь і подаються у вигляді спеціального графіка-таблиці із сумами та датами. Які варіанти придбання? Далі порівняємо пропозиції.

       Купити авто в кредит на майданчику можна в будь-якому місті України, адже фірми часто відкривають таку послугу для своїх клієнтів. Для цього кожна компанія подає окремо документи для відкриття кредитування на своєму майданчику. Також рекомендуємо дізнаватися про наявність цих дозволів та термін роботи на ринку, адже краще вибирати перевірені компанії з більшим стажем. Вибрати машину можна з асортименту на майданчику, а також (за наявності) з асортименту на сайті. Стартовий платіж зазвичай від 10-15%, а термін кредитування загалом країні 5 років. Підписати документи та забрати машину можна на майданчику, а далі необхідно буде виплачувати за графіком кредит. Серед переваг особливо помітні: невисока ціна, широкий асортимент марок та моделей, мінімум перевірок та документів.

       Один з найбільших сервісів кредитування машин — ПланетАвто. 15 років стажу, майже 30 майданчиків по країні, понад 9000 транспортних засобів – все це характеризує сайт PlanetAvto як великий та надійний бренд. Купити авто в кредит з ПланетАвто можна вже зараз, вибрати машину можна онлайн та підписати документи на найближчому майданчику компанії.

      Купити авто в кредит у дилерському центрі можна будь-якому українцю, достатньо мати бажання та суму для першого внеску, оплати можливих комісій та страхових договорів. Модельний ряд нових моделей широкий і різнобічний, щоправда, потрібно вибрати найкращу марку і модель для вибору відповідного дилерського центру. Умови кредитування найчастіше схожі, являють собою стартовий внесок у середньому 10-40%, невеликі комісії банків, обов’язкові страхові поліси та договори. Серед переваг буде гарантія на ремонт на перші пару років, а також інші переваги страхування.