Придивимося до Haval H6

Характеристики авто

Модель кросовера Haval H6 з’явилася на автомобільному небосхилі нещодавно, але вже привернула увагу багатьох автолюбителів. Він має бензиновий двигун із турбіною об’ємом 1,5 літра. Двигун новий і хотілося б, щоб він упевнено розганяв цей великий кросовер.

У модельному ряді він посів місце між Н2 та повнорозмірним Н9. За габаритами він ближче до останнього і має масивні борти, досить високий і має хороший дорожній просвіт.

Зовні Haval H6 цілком сучасний автомобіль і відповідає духу часу. Він створений без надмірностей та блискучої мішури, а  його силует виглядає спокійно та чисто. У зовнішності автомобіля відчувається професійний підхід досвідченого дизайнера, яким і є П’єр Леклерк, творець дизайну BMW

Внутрішній інтер’єр автомобіля свідчить про те, що стався той чудовий    випадок, коли дизайнерські рішення взяли гору над інженерними ідеями. Перше враження просто приголомшливе. Вдало вигнута назустріч водієві передня панель з “жалюзі” по всій ширині і велика цифрова панель справляють дуже сильне враження.

Вимагає звикання не зовсім звичайне розташування клавіш. Кнопка старту зручно розташована в центрі. Не зовсім просто з регулюванням гучності, яке схоже на кнопку регулювання швидкості обдування. Спершу можна трохи заплутатися. Звичайно, така схема не нова, але на цьому автомобілі вимагає звикання. Але як би там не було, але загалом здорово, стильно та зі смаком.

Навіть при сильному сонці нахилений екран не сліпить, хоча деякі написи можна було б зробити більшим.  Аудіо звучить непогано, але навіть на одиниці музика звучить голосно. І що особливо засмучує – це відсутність GPS-навігації.

Передні крісла дуже зручні і втоми в довгій дорозі майже не відчувається. Особливо вдала спинка сидіння з бічною підтримкою по всій висоті. Крім того, дуже вдала функція з налаштування вигину самої спинки.

Матеріали салону добротні м’які і в салоні немає хімічних запахів.

У пасажирів заднього ряду сидіння зручні і що дуже приємно – рівна підлога без жодних тунелів. Тішить великий зручний багажник.

Підбиваючи підсумок, можна сказати, що мабуть цей китайський бренд займе гідне місце на нашому ринку автомобілів.